Internet segura de tu a tu

Manager:
Mossos d’esquadra
Elements:
Implicació dels alumnes
Goals:
El projecte, sota el nom Internet Segura de tu a tu, té com a objectiu principal la conscienciació dels problemes i riscos que pot generar la Xarxa i crear hàbits saludables en la utilització d’Internet i les xarxes socials.
Description:
Context:
Mossos d Esquadra / IES

Programa:
Es tracta d’un projecte en fase de disseny i d’implantació inicial en el que s’implica als tres pilars fonamentals que conformen l’educació integral dels menors i joves: els propis alumnes, els docents, els pares i mares. Es fa de manera que siguin els joves els principals protagonistes i agents de l’actuació als centres educatius.
Inicialment els alumnes de 3r d’ESO1 reben una formació per part de la PG-ME (Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra) sobre l’ús d’Internet i les Xarxes Socials per després transmetre aquests coneixements als seus companys més joves de 1r d’ESO i, en el cas que el centre també compti amb Educació Primària, també és possible que els joves formadors facin sessions amb alumnes de 6è curs.
A més, aquests joves formadors esdevenen referents i assessors per a tots els alumnes del centre durant el curs escolar. Per tal de donar suport a aquest projecte, mares, pares i docents també reben una sessió in/formativa.
Future:
En projecte, encara no es pot avaluar.
Axis:
#3 ÚS RESPONSABLE DE LA TECNOLOGIA
Line:
L9

LATEST TWEETS

..